El nostre gra de sorra al món

La Família de L’Oucomballa és molt conscient de la importància de deixar una empremta positiva en la nostra societat, a tots el nivells:

L’Oucomballa col·labora amb Soñar Despierto

Fundació amb presència a Barcelona, Madrid, València i Sevilla

I que des de fa més d’una dècada col·labora amb els centres d’acollida on viuen menors que, per diversos motius, han hagut de ser separats de les seves famílies i han passat a ser tutelats per l’Estat. L’objectiu principal de Soñar Despierto rau en aconseguir que tots ells disposin de les mateixes oportunitats que la resta de nens de la seva edat, independentment de les circumstàncies que els han tocat viure.

A nivell mediambiental lluitem en diverses vessants:

  • No estem generant residus.
  • Hem deixat de consumir aigua en ampolla plàstica. En el seu lloc hem instal·lat el més modern sistema d’osmosi inversa que comporta un augment de la qualitat de l’aigua (purificada, remineralitzada, amb un PH equilibrat i sense partícules plàstiques ni substàncies químiques) i la no generació de residus.
  • La resta de materials plàstics de consum diari estan sent substituïts pels seus equivalents reciclables, a base de fibres biodegradables.
  • Apostem per les matèries primeres de quilòmetre zero, adquirides a productors de la zona, en estreta col·laboració amb el Parc Agrari del Baix Llobregat.