Sala per a festes infantils, familiars, amb amics…

La sala de lloguer polivalent és l’opció perfecta ja que és un local concebut, creat i equipat per celebrar festes infantils i reunions amb la família i amics de totes les edats i amb total privacitat, tranquil·litat i comoditat. A la sala tens total INTIMITAT, és un lloguer de sala només per a tu, sense haver de compartir-la amb gent que no coneixes i sense aglomeracions. A més, tens total FLEXIBILITAT, tens l’opció de portar el teu propi menjar, decoració i animació; però si ho prefereixes, nosaltres et podem oferir el millor càtering, les millors animacions i la millor decoració.

Troba entreteniment i diversió PER A TOTES LES EDATS ja que tenim zona d’adults, zona de nens i zona office. Us podreu oblidar de l’espai i la neteja després d’haver celebrat la festa.

Sala Tabola
Sala Polivalent L'Oucomballa

Equipament de la sala

1ª Zona Adults:

Zona de sofàs amb TV de 42 polzades amb presa USB per poder connectar dispositius de música, televisió o ordinador. Futbolí.

2ª ZONA INFANTIL:

GRAN PARC DE BOLES DE DOS PISOS, cadena per penjar la pinyata i enormes pissarres amb guixos de colors perquè els nens puguin deixar volar la seva imaginació. CAMP DE “FUTBITO”. Joguines per a diferents edats. Per als més grans, consola amb jocs i la Kinnet / Jocs de taula.

Festes infantils baix llobregat

3a ZONA OFFICE: Disposa de taules i cadires per a adults i nens, i trones per als nadons. A més, Aquesta zona compta amb un office amb taulell (no es pot cuinar) amb microones, cafetera Nespresso, nevera amb congelador, dispensador de paper absorbent i un armari per emmagatzematge. Per deixar la sala recollida i ordenada, igual com l’has trobat, posem a la teva disposició una escombra amb recollidor, un drap, una galleda d’escombraries i paper absorbent.  

A les parets de cada sala hi ha ganxos per poder penjar globus, garlandes o qualsevol altra decoració que vulguis. Està totalment prohibit enganxar coses a les parets i usar confeti.

  • Televisió amb Smart TV on també pots passar els teus vídeos i fotos -Equip de Música bluetooth – Wifi a tota la sala
  • Material i estoretes de ioga per a tallers